Bedrijf

Met deze website stellen wij graag onze firma All Works Schoonmaakbedrijf aan u voor!


All Works Schoonmaakbedrijf werd in 1998 opgericht door Katy Losfeld en Jurgen Degeyter. Inmiddels zijn wij gegroeid tot een middelgrote onderneming met 40 personeelsleden. Na 19 jaar zijn onze ambities nog steeds niet veranderd: wij blijven streven naar een perfecte uitvoering van het schoonmaakonderhoud en een heldere communicatie met onze klanten. Wij doen ons best om door middel van grondige werkvoorbereiding, gemotiveerd en goed opgeleid personeel en controle op de geleverde werken onze klanten altijd tevreden te stellen.

Naast de klassieke schoonmaak in bedrijven of privé-woningen hebben wij in de loop van de voorbije 13 jaar ons takenpakket voortdurend aangepast: van het reinigen van 6000m² gepolijste beton, het ontmossen en impregneren of schilderen van daken, het vegen van ondergrondse garages, het polijsten van sectionele garagepoorten, het ontsmetten van regenputten, het afschuren en boenen van alle parketvloeren, tot industriële schilderwerken van magazijnen en opslagruimtes.

Wie zelf aan de slag wil en daarvoor het juiste product of het juiste materiaal nodig heeft, kan altijd vrijblijvend terecht in onze speciaalzaak in deKachtemsestraat 293 in Roeselare. Wij staan u graag bij met raad en advies.

Met vriendelijke groeten,

Katy Losfeld en Jurgen Degeyter
All Works Schoonmaakbedrijf BVBA